Vertidrive

Monteur Robotmontage en Service - Ridderkerk

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 23-08-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Ridderkerk Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Bestaat er volgens jou ook niets mooiers dan robottechniek, werk je graag zelfstandig en help jij onze klanten graag verder door hen de juiste service te bieden? Solliciteer dan snel naar de functie van:

Monteur Robotmontage en Service

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Je bouwt robots en robotapplicaties van VertiDrive, conform de werkomschrijvingen en tekeningen. Daarnaast onderhoud je de VertiDrive-producten en bied je klanten de service die zij nodig hebben op een professionele en klantvriendelijke wijze. Je bent lid van het Production team. Je overlegt met hen over de voortgang en afhandeling van de verschillende werkzaamheden en denkt mee over het verbeteren van producten en productieprocessen. Je rapporteert aan de Production Supervisor.

Je houdt je dus bezig met:
  • Het monteren van robots.
  • Het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid.
  • Onderhouden van klantencontact.
  • Service en onderhoud.

Als je jouw werkzaamheden goed uitvoert en de ambitie hebt om jezelf verder te ontwikkelen, dan is het mogelijk om op termijn door te groeien naar zelfstandig servicemonteur of Production Supervisor.

Wat is jouw profiel?
Je bent een oplossingsgerichte persoonlijkheid met veel technisch inzicht. Je bent iemand die het prettig vindt om uitvoerend bezig te zijn, maar daarnaast ook over meedenkend vermogen beschikt over hoe producten en processen verbeterd kunnen worden. Andere functie-eisen voor deze functie zijn:
  • Mbo werk- en denkniveau.
  • Tenminste vijf jaar werkervaring als monteur van machines of als servicemonteur.
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Waarom werken bij VertiDrive?
VertiDrive is een relatief jonge en innovatieve onderneming. Door de ambitieuze en professionele medewerkers kun je rekenen op een interessante, inspirerende en prettige werkomgeving. VertiDrive gaat uit van de ondernemingszin van de werknemers. Wij zijn daarom bereid om deze voortdurend uit te dagen en verder te ontwikkelen door middel van scholing en het bieden van interessante carrièremogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. Het businessplan dat VertiDrive opstelt voor de lange termijn, biedt voor veel medewerkers de nodige kansen en mogelijkheden. Zowel op het gebied van kennisontwikkeling als loopbaanplanning.

Interesse?
Denk jij dat je de functie van Monteur Robotmontage en Service succesvol kunt vervullen? Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet! Je kunt jouw gegevens sturen naar Jorg Boomaars,via de 'Solliciteer' button. Vanzelfsprekend nemen we jouw sollicitatie dan zo snel mogelijk in behandeling en laten we je binnen veertien dagen weten of we jou uitnodigen op ons kantoor voor een eerste gesprek. En wie weet, kunnen wij jou binnenkort feliciteren met jouw nieuwe functie als Monteur Robotmontage en Service bij VertiDrive.

Over VertiDrive
VertiDrive is opgericht in 2008. Wij zijn een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van duurzame, veilige en milieuvriendelijke robottechnologische oplossingen. De door VertiDrive ontwikkelde robots en aanverwante producten worden over de hele wereld ingezet van de Verenigde Staten tot en met Singapore en van Noorwegen tot en met Zuid-Afrika, in de Maritieme, Petrochemische en Offshore industrie. De inzet van deze robots en aanverwante producten gaan in de toekomst in nog meer landen en industrie√ęn toegepast worden.

Het is onze missie om uit te blinken in klantgerichte oplossingen gebaseerd op solide engineeringprincipes; oplossingen die de verwachtingen van de klant zelfs te boven gaan. Door gebruiks- en onderhoudsvriendelijke machines te ontwikkelen en te leveren, met de daarbij behorende snelle lokale service, streven wij altijd naar optimale klanttevredenheid.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Maakindustrie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, full-time, Zuid-Holland, robottechnologie, Productie, assemblage medewerker

Contactgegevens

Contactpersoon Jorg Boomaars

Vestigingsplaats

Solliciteer