Vertidrive

Accountmanager Europe (shipping markets) - Ridderkerk

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 05-07-2017 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Ridderkerk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Zoek jij een verantwoordelijke salesfunctie waar je je naast sales ook bezighoudt met diverse marketingactiviteiten? En ben je toe aan een internationale werkomgeving waar innovatie centraal staat en waar de interessante carrièremogelijkheden voor het grijpen liggen? Solliciteer dan snel naar de functie van:

Accountmanager Europe (shipping markets)

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Als ervaren salesprofessional weet jij precies hoe je het beste relaties kunt opbouwen met onze key klanten in de shipping markets en hoe je deze relaties verder kunt uitbouwen. Het meten en verbeteren van de klanttevredenheid is een belangrijk onderwerp op jouw ‘to-do’list’. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de salesstrategie en je realiseert en bewaakt het vastgestelde salesbudget. Je rapporteert aan de Sales Manager Europe.

Samen met enkele collega’s voer je de vastgestelde marketingacties uit. Daarnaast bied je collega’s een helpende hand bij het organiseren en uitvoeren van demo- en trainingsactiviteiten en waarborg je de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening.

Wat is jouw profiel?
Je hebt in ieder geval tien jaar werkervaring in de salesbranche of je hebt de nodige jaren in een zelfde soort functie gewerkt bij een internationaal opererend machinebedrijf. Als je concrete ervaring hebt in de shipping industry, dan werkt dit zeker in jouw voordeel.

Andere belangrijke functie-eisen om deze functie goed te kunnen vervullen, zijn:
  • Hbo- werk- en denkniveau.
  • Je beheerst de Engelse en de Duitse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt kennis van en ervaring met ERP-software (bijvoorbeeld met Exact).
  • Als collega’s jou moeten omschrijven, dan omschrijven zij jou als een initiatiefrijke, ambitieuze collega die graag samen met het team resultaten boekt.
  • Je bent een echte relatiebouwer, waardoor je uitstekend in staat ben om langdurige klantrelaties op te bouwen.

Waarom werken bij VertiDrive?
VertiDrive is een relatief jonge en innovatieve onderneming. Door de ambitieuze en professionele medewerkers kun je rekenen op een interessante, inspirerende en prettige werkomgeving. VertiDrive gaat uit van de ondernemingszin van de werknemers. Wij zijn daarom ook bereid om deze voortdurend uit te dagen en verder te ontwikkelen door middel van scholing en het bieden van interessante carrièremogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. Het businessplan dat VertiDrive opstelt voor de lange termijn, biedt voor veel medewerkers ook de nodige kansen en mogelijkheden. Zowel op het gebied van kennisontwikkeling als loopbaanplanning. En dat dit nu al zijn vruchten afwerpt, blijkt uit de groei die VertiDrive momenteel doormaakt.

Interesse?
Wil jij jouw kwaliteiten als accountmanager graag inzetten voor VertiDrive? Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet. Jouw sollicitatie kun je sturen naar Barbara van Rheenen via de 'Solliciteer' button. Vanzelfsprekend nemen we jouw sollicitatie dan zo snel mogelijk in behandeling en laten we je gauw weten of we jou uitnodigen op ons kantoor voor een eerste gesprek. En wie weet kunnen wij jou binnenkort feliciteren met jouw nieuwe functie als Accountmanager Europe bij VertiDrive.

Over VertiDrive
VertiDrive is opgericht in 2008. Wij zijn een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van duurzame, veilige en milieuvriendelijke robottechnologische oplossingen. De door VertiDrive ontwikkelde robots en aanverwante producten worden over de hele wereld ingezet van de Verenigde Staten tot en met Singapore en van Noorwegen tot en met Zuid-Afrika, in de Maritieme, Petrochemische en Offshore industrie. De inzet van deze robots en aanverwante producten gaan in de toekomst in nog meer landen en industrieën toegepast worden.

Het is onze missie om uit te blinken in klantgerichte oplossingen gebaseerd op solide engineeringprincipes; oplossingen die de verwachtingen van de klant zelfs te boven gaan. Door gebruiks- en onderhoudsvriendelijke machines te ontwikkelen en te leveren, met de daarbij behorende snelle lokale service, streven wij altijd naar optimale klanttevredenheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Ridderkerk, Sales, Commercieel.

Contactgegevens

Contactpersoon Barbara van Rheenen

Vestigingsplaats

Solliciteer